Качество

Основните фактори, влияещи върху качеството са действие и чистота. Different cannabis plants will produce resins with unique chemical profiles that vary in potency. Различни растения канабис ще произвеждат смоли с уникален химически профили, които се различават в потенция. Some forms of hashish are described as producing a "body stone" while others are more of a "head high". Някои форми на хашиш са описани като постигане на "орган камък", докато други са повече от "главата високо". This is usually due to whether it was extracted from a sativa or indica plant. Това обикновено се дължи на това дали той е извлечена от Sativa или растителни Indica.

Tiny pieces of leaf matter or even purposefully added adulterants introduced when the hash is being produced will reduce the purity of the material. Малки парчета от листа въпрос или дори целенасочено добавя примеси, възникнали по време на хеш се произвежда ще доведе до намаляване на чистотата на материала. The tetrahydrocannabinol (THC) content of hashish usually ranges from 15–20%, and that of hash oil from 30–40%. [ 4 ] В тетрахидроканабинол (THC) съдържание на хашиш обикновено варира от 15-20%, а този на хашиш петрол от 30-40%. [4]

Fresh hashish of good quality is soft and pliable and becomes progressively harder and less potent as its THC content oxidizes to cannabinol and as essential oils evaporate. Прясно хашиш с добро качество е мек и отстъпчив и постепенно става по-трудно и по-мощни като неговото съдържание на ТХК окислява до cannabinol, както и етерични масла се изпари.

Hash is generally said to be black, brown or blond. Хеш обикновено се казва, че е черен, кафяв или руса. There is also hashish of greenish or reddish hue. Има и хашиш зеленикав или червеникав оттенък. A green tinge may indicate that the hashish contains a large amount of leaf material. А зелен оттенък може да покаже, че хашиш съдържа голямо количество листа материал. Hashish color usually reflects the methods of harvesting, manufacturing, and storage. Хашиш цвят обикновено се отразява на методите на събиране на реколтата, производство и съхранение.

0 коментара:

Публикуване на коментар